Uw administratie perfect op orde?

Voor een gratis kennismaking klik hier

Administratieve en fiscale diensten voor starters

Wij helpen u graag met een goede start!

Als u wilt starten als ondernemer dan krijgt u met een veelheid aan regelingen te maken. Bij Administratie en Belasting Service De Ronde bent u aan het juiste adres.

Administratie en belastingaangifte
U bent verplicht om van uw onderneming een administratie bij te houden. Verder moet u aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting doen, en als u personeel heeft aangifte loonheffingen.

Administratiekantoor en belastingadviseur
Het geheel van administratieve en fiscale verplichtingen kan complex zijn. Dat begint al bij het kiezen van de rechtsvorm waarin u uw onderneming gaat drijven. Daarom is het aan te raden een adviseur in de arm te nemen.

Bij ABS De Ronde kunt u terecht voor alle administratieve én fiscale zaken: administratie en jaarrekening, belastingaangiften, rapportage Kamer van Koophandel en fiscale advisering. Wellicht heeft u recht op subsidies. Dit kan ook de moeite van het onderzoeken waard zijn; ABS De Ronde kan voor u een subsidieadviseur inschakelen. Neem voor een vrijblijvende kennismaking contact met ons op.

Altijd actueel overzicht op uw administratie?

Maak kennis met ons!

Voordelen

  • Uw administratie op orde
  • U doet waar u goed in bent
  • Scherpe tarieven
  • Inzicht in uw situatie
  • Niet teveel belasting betalen

Tips & actualiteiten

Belasting op bedrijfsoverdracht

Uit een onderzoek van KPMG blijkt dat Nederland inzake de bedrijfsopvolgingsfaciliteit (BOF), die van toepassing is bij bedrijfsoverdracht, een middenpositie inneemt.

Lees verder
OVOB versus KOR

In 2020 moet de nieuwe regeling "OVOB" de Kleine Ondernemersregeling (KOR) gaan vervangen. Die OVOB-regeling zou moeten zorgdragen voor lastenverlichting voor ondernemers. Maar is dat ook zo?

Lees verder
Zonnepanelen tellen mee voor WOZ-waardebepaling

Het Hof Arnhem-Leeuwarden heeft onlangs bepaald dat zonnepanelen op een huis dienen te worden beschouwd als onroerend goed. Om die reden tellen ze daarom mee voor de WOZ-waarde.

Lees verder