Facebook.Linkedin.

Het invullen van belastingaangiftes is eigenlijk een “vak apart”, je kunt het natuurlijk zelf doen, maar je kunt ook de verzorging van je belastingaangifte geheel uitbesteden aan een specialist, en bijvoorbeeld je belastingaangifte door ABS DeRonde laten verzorgen.

Particulier

Ben je als particulier op zoek naar hulp voor het invullen van je belastingaangifte? Dan kun je prima bij ons terecht: wij garanderen een professionele verzorging van je belastingaangifte. Vanwege de aandacht in de media (ook door commercials van de belastingdienst) voor het jaarlijks terugkerend ritueel van de aangifte inkomstenbelasting, hebben we ons met deze webpagina vooral gericht op de belastingaangifte, voor jou als particulier, maar ook voor jou als ondernemer !

Voor-ingevulde aangifte

Waarom zou ik hulp zoeken, de door de belastingdienst voor-ingevulde belastingaangifte  is toch prima? Uiteraard kun je de voor-ingevulde aangifte van de belastingdienst gebruiken, en zou het voor jou ook voldoende kunnen zijn. Een aantal zaken vergt naar onze bescheiden mening toch de hulp van een belastingadviseur, te denken valt aan:

  • de middelingsregeling, de belastingdienst zal je nooit wijzen op bijvoorbeeld de middelingsregeling, heb je daar al eens naar gekeken?
  • heb je in 2019 een ander huis gekocht, of je hypotheek gewijzigd?
  • ben je in 2019 naar Nederland gemigreerd?
  • heb je een onderneming gestart in 2019?

Dat zijn zo al een aantal redenen om je belastingaangifte 2019 professioneel te laten verzorgen door ABS DeRonde.

Al vanaf € 135,- word je fiscale positie 2019 optimaal geregeld. We zijn je dan een jaar lang van dienst met al je vragen op fiscaal gebied, het aanvragen/controleren van toeslagen, en het verzorgen van je belastingaangifte.

Ik ben ondernemer, kan ik mijn belastingaangifte bij jullie laten doen?

Jazeker, ook ondernemers kunnen wij bijstaan met onze financiële en fiscale expertise. Voor ondernemers met een eenmanszaak of die als firmant in een VOF werken, gelden er andere tarieven  dan dat voor particulieren zoals hier boven genoemd. Er is meer fiscale expertise benodigd voor het correct invullen van de belastingaangifte van een ondernemer. Niet alleen correct invullen, ook, en juist er voor zorgen dat de fiscale ondernemersfaciliteiten zo goed mogelijk benut worden. Specialiteit van ABS DeRonde! Als je je onderneming in de BV-vorm uitoefent, dan kun je bij je eigen B.V. op de loonlijst staan en is er een jaaropgave van je loon beschikbaar. ABS DeRonde kan de boekhouding van je BV volledig verzorgen; ook je loonadministratie is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Middeling

Het belang van aangifte doen moet niet onderschat worden. Want heb je over een aantal jaren achtereen een sterk wisselend inkomen uit werk en woning Verdien je bijvoorbeeld in een jaar veel meer dan het jaar daarvoor? Bijvoorbeeld als je in het afgelopen jaar bent gestart of gestopt met werken? Dan betaal je mogelijk meer belasting dan als je elk jaar ongeveer even veel verdient.

Voor het uitrekenen van de middeling kijken we naar je gemiddelde inkomsten uit 3 jaar achter elkaar. Over dit gemiddelde wordt berekend hoeveel belasting je moet betalen. Is dit bedrag lager dan de belasting die je eerder moest betalen? Dan is er mogelijk recht op teruggaaf (er zijn wel voorwaarden aan verbonden). ABS DeRonde kan dit prima voor je uitrekenen en de middelingsteruggaaf voor je aanvragen.

Niet onbelangrijk te weten: het indienen van een middelingsverzoek heeft geen gevolgen voor de toeslagen. De middelingsteruggave is geheel netto.

Box3