Facebook.Linkedin.

De belastingaangifte 2022 mag ook weer gedaan worden; geld terug of bijbetalen, dat is de vraag.. en dus: 

Zoek je hulp bij het invullen van je belastingaangifte 2022 dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ook andere belastingjaren kunnen wij voor je regelen, misschien dat je nog een aangifte voor het jaar 2021 of ouder moet/wilt doen?

Particulier

Ben je als particulier op zoek naar hulp voor het invullen van je belastingaangifte? Dan kun je prima bij ons terecht: wij garanderen een professionele verzorging van je belastingaangifte.

Vanwege de aandacht in de media (ook door commercials van de belastingdienst) voor het jaarlijks terugkerend ritueel van de aangifte inkomstenbelasting, hebben we ons met deze webpagina vooral gericht op de belastingaangifte, voor jou als particulier, maar ook voor jou als ondernemer!

Voor-ingevulde aangifte

Waarom zou ik hulp zoeken, de door de belastingdienst voor-ingevulde belastingaangifte  is toch prima? Uiteraard kun je de voor-ingevulde aangifte van de belastingdienst gebruiken, en zou het voor jou ook voldoende kunnen zijn. Een aantal zaken vergt naar onze bescheiden mening toch de hulp van een belastingadviseur, te denken valt aan:

  • de middelingsregeling, de belastingdienst zal je nooit wijzen op bijvoorbeeld de middelingsregeling, heb je daar al eens naar gekeken?
  • heb je in 2022 een ander huis gekocht, of je hypotheek gewijzigd?
  • ben je in 2022 naar Nederland gemigreerd?
  • heb je een onderneming gestart in 2022?

Dat zijn zo al een aantal redenen om je belastingaangifte 2022 professioneel te laten verzorgen door ABS DeRonde.

Al vanaf € 135,- word je fiscale positie 2022 optimaal geregeld. We zijn je dan een jaar lang van dienst met al je vragen op fiscaal gebied, het aanvragen/controleren van toeslagen, en het verzorgen van je belastingaangifte.

Ik ben ondernemer, kan ik mijn belastingaangifte bij jullie laten doen?

Jazeker, ook ondernemers kunnen wij bijstaan met onze financiële en fiscale expertise.

Voor ondernemers met een eenmanszaak of die als firmant in een VOF werken, gelden er andere tarieven  dan dat voor particulieren zoals hier boven genoemd. Er is meer fiscale expertise benodigd voor het correct invullen van de belastingaangifte van een ondernemer. Niet alleen correct invullen, ook, en juist er voor zorgen dat de fiscale ondernemersfaciliteiten zo goed mogelijk benut worden. Specialiteit van ABS DeRonde!

Als je je onderneming in de BV-vorm uitoefent, dan kun je bij je eigen BV op de loonlijst staan en is er een jaaropgave van je loon beschikbaar. ABS DeRonde kan de boekhouding van je BV volledig verzorgen; ook je loonadministratie is voor ons geen probleem. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Box3