Uw administratie perfect op orde?

Voor een gratis kennismaking klik hier

Administratieve en fiscale dienstverlening voor particulieren

Laat uw belastingaangifte door ons verzorgen.

Vaak zijn er allerlei fiscale regelingen beschikbaar waarmee u kunt besparen op belastingen. Laat Administratie en Belasting Service De Ronde u bijstaan.

Aangifteservice
Laat uw belastingaangifte door ons verzorgen. Als er meer aan de hand is dan loon en wat spaarsaldi, dan is de vooringevulde aangifte vaak geen voordelige ‘service’ van de overheid. Dat gemak kan u zelfs geld kosten; akkoord, wij zijn ook niet gratis, maar wij denken vanuit uw belang!
Ook voor een aangifte schenkbelasting kunt u bij ons terecht.

Box 3 (sparen en beleggen): haalt u 4% rendement?
De overheid veronderstelt sinds de invoering van de Wet inkomstenbelasting 2001 dat u jaarlijks makkelijk 4% rendement haalt op uw spaartegoeden, beleggingen en overige bezittingen. Als u dat haalt, of zelfs meer, gefeliciteerd! Dan horen wij u waarschijnlijk niet mopperen…
Als u uw spaargeld op een 1% rentegevende spaarrekening hebt staan, zult u de 4%-fictie van de overheid waarschijnlijk bizar/onheus/ etc etc vinden. Als u wilt, kunnen wij voor u een bezwaarschrift indienen; er is de laatste tijd veel beweging aan het ‘box 3 sparen en beleggen’ front, dit kan gevolgen hebben.

Toeslagen
Wie snapt dit nog? Wij snappen het systeem wel. En hebben ook de software om dit voor u te regelen. Desondanks is onze mening dat ‘Den Haag’ nooit aan het systeem van de toeslagen had moeten beginnen.

Neem contact met u op wanneer u vragen heeft over belastingzaken.

Altijd actueel overzicht op uw administratie?

Maak kennis met ons!

Voordelen

  • Uw administratie op orde
  • U doet waar u goed in bent
  • Scherpe tarieven
  • Inzicht in uw situatie
  • Niet teveel belasting betalen

Tips & actualiteiten

Box 3-heffing blijft voorlopig overeind

Haalt u jaarlijks wel 4% rendement op uw spaargeld?

Lees verder
Nieuwe website voor ABS De Ronde

We hebben een nieuwe vormgeving en mobielvriendelijke website laten maken door internetbureau Monsterbrands uit Riethoven.

Lees verder
Onzakelijke lening

Is het debiteurenrisico acceptabel voor een geldverstrekker?

Lees verder